Over Plaggemars

Plaggemars Incasso, al meer dan een eeuw een begrip in Nederland

Begin 20e eeuw werd in het oosten van Nederland het fundament gelegd
voor het huidige incassobedrijf. Vanuit Almelo, via Amsterdam, vestigde
Plaggemars Incasso zich in 1977 in het centraal in Nederland gelegen Baarn.

Plaggemars Incasso is een zelfstandig familiebedrijf, houdster van het Incasso Keurmerk en ISO 27001 gecertificeerd. Zij incasseert zowel B2B als B2C en heeft over de afgelopen meer dan 100 jaar bewezen een betrouwbare en stabiele partner in credit management te zijn.

Plaggemars Incasso is een middelgroot kantoor met een eigen juridische afdeling. Zij benadert uw debiteuren op een effectieve en doortastende wijze, waarbij de menselijke maat leidend is.

Kenmerkend is, dat Plaggemars Incasso alle disciplines op het gebied van incasso beheerst en incassowerkzaamheden worden verricht voor bedrijven en instellingen. Plaggemars Incasso beschikt over een enorme dosis ervaring en knowhow, hetgeen een waarborg is voor een professionele en doeltreffende behandeling van de ter incasso aangeboden vorderingen.

Plaggemars staat voor resultaatgerichte dienstverlening en voor het primair incasseren van vorderingen langs minnelijke weg. Onze kernwoorden zijn: kwaliteit, efficiency, flexibiliteit, maatwerk, servicegerichtheid en creativiteit.

Pecunia nervus rerum”;  geld is de zenuw van elke onderneming.
Om die reden is een goede samenwerking tussen opdrachtgever en de externe  incassopartner van groot belang en leidt dat ontegenzeggelijk tot een verbetering van de cashflow en de solvabiliteit van een organisatie.

Sla ook de juiste toon aan...

Wij zijn trots op de jarenlange samenwerking met ondermeer onderstaande relaties. Uiteraard voegen wij u graag hieraan toe.