Aanmaning ontvangen?

Direct betalen

Wanneer u van ons een aanmaning hebt ontvangen, kunt u d.m.v. het aanklikken van de groene button direct online betalen.

Veel gestelde vragen/opmerkingen

Ik heb al betaald.

Hebt u betaald, stuurt u ons dan een kopie van uw bankafschrift of geef ons de datum van afschrijving, het bedrag, uw eigen rekeningnummer en het rekeningnummer waarop u hebt overgemaakt op. U kunt daarvoor gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Ik heb opgezegd.

Wanneer u hebt opgezegd en ook beschikt over een deugdelijk bewijs hiervan, kunt u ons berichten via onderstaand contactformulier en uw bewijs van opzegging uploaden.

Ik wil een kopie-factuur aanvragen.

Wilt u een kopie-nota ontvangen, dient u dan een verzoek in via onderstaand contactformulier.

Ik kan het bedrag niet in één keer betalen, is het mogelijk een betalingsregeling treffen?

Mocht uw financiële situatie u geen andere keus laten, dan kunt u telefonisch contact opnemen voor overleg of onderstaand contactformulier invullen en aangeven op welke wijze u de vordering wilt aflossen. Op basis van de van u ontvangen informatie verneemt u vervolgens van ons of en zo ja, onder welke voorwaarden met een betaling in termijnen kan worden ingestemd.

Ik kan het nu niet betalen, kan ik een kort uitstel van betaling krijgen?

Uitstel van betaling geven wij niet zomaar. Mocht uw financiële situatie u geen andere keus laten, dan kunt u telefonisch contact opnemen voor overleg of onderstaand contactformulier invullen en aangeven tot wanneer u uitstel wenst. Op basis van de van u ontvangen informatie verneemt u vervolgens van ons of en zo ja, voor welke termijn een uitstel van betaling wordt verleend.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Staat uw vraag er niet tussen, stel deze dan via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Is er iets waarover u contact wenst te hebben? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Sla ook de juiste toon aan...

Wij zijn trots op de jarenlange samenwerking met ondermeer onderstaande relaties. Uiteraard voegen wij u graag hieraan toe.