Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Goed debiteurenbeheer valt of staat met de juiste organisatie ervan. Opdrachtgevers hierin ondersteunen is iets wat wij dagelijks doen.

Samen met u kijken wij naar de manier waarop uw huidige processen zijn vormgegeven en analyseren wij waar de mogelijke risico’s schuilen. Op basis hiervan ontvangt u inhoudelijke feedback om ervoor te zorgen dat uw klanten zich zoveel mogelijk houden aan uw betalingsvoorwaarden.

Wij helpen u daadwerkelijk bij het opstellen van betalingsherinneringen en de inrichting van uw aanmaningsprocedure. Dit alles op een zo klantvriendelijk mogelijke wijze maar zonder daarbij de effectiviteit en de wettelijke regelgeving uit het oog te verliezen.

Ook verzorgen wij desgewenst de verzending van bijvoorbeeld een laatste aanmaning. Wanneer het handelt om een vordering op een natuurlijk persoon, is het van belang dat er een WIK-brief wordt verzonden, waarin de juiste criteria zijn opgenomen om bij een vervolgprocedure met succes aanspraak te kunnen maken op vergoeding van de buitengerechtelijke incassokosten.

De toon maakt de muziek

Door onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat elke branche haar eigen gewoontes en manieren van zaken doen heeft. Daarom is het goed om met u als opdrachtgever te analyseren en af te stemmen met welke zakelijke mores u te maken hebt. Immers, wanneer de herinneringen tekstueel op uw specifieke doelgroep zijn afgestemd, leidt dat uiteindelijk tot het beste resultaat.

Persoonlijke kennismaking

Net zo goed als wij de dialoog aangaan met de debiteuren van onze relaties, maken we ook graag eerst persoonlijk kennis met nieuwe opdrachtgevers. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Baarn. Met evenveel plezier komen wij uiteraard ook graag bij u langs.

Bel ons gerust of maak een afspraak via de website. Wij ontmoeten u graag.

Incasso uitbesteden?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw incasso en wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken.

+31 (0)35 541 1201

 

Of laat ons u bellen:

 

Terugbelverzoek >

Sla ook de juiste toon aan...

Wij zijn trots op de jarenlange samenwerking met ondermeer onderstaande relaties. Uiteraard voegen wij u graag hieraan toe.