Minnelijke incasso

Minnelijke incasso

Heeft u klanten die niet of slecht betalen en ook niet reageren op uw herinneringen? Helemaal als u graag een goede relatie wil blijven houden is dit een vervelende situatie. Achter onbetaalde facturen aan jagen is frustrerend, tijdsintensief en het kost extra geld.

Minnelijke incasso is een klantvriendelijke manier om openstaande facturen te laten vorderen. U geeft uw openstaande facturen waarvan de betalingstermijn is verstreken volledig aan ons uit handen.Op correcte wijze treden wij in contact met uw klant en proberen deze te bewegen de factuur te betalen zonder tussenkomst van de rechter.

De toon maakt de muziek

Door onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat de ene klant de andere niet is. Waar bij de ene klant een e-mail goed werkt wordt door een ander een telefoontje op prijs gesteld. Goed luisteren en persoonlijke aandacht zorgen voor het beste resultaat.

Mogelijke uitkomsten

Minnelijke incasso heeft vier mogelijke uitkomsten:

 • Directe betaling
  Uw klant betaalt direct de totale vordering na onze eerste incassobrief,  inclusief rente en incassokosten.
 • Betalingsregeling
  Uw klant heeft niet de mogelijkheid om het bedrag in één keer te voldoen. In overleg treffen wij dan een betalingsregeling met de betreffende klant en zien toe op de naleving.
 • Compromis
  Het komt voor dat de openstaande betaling te maken blijkt te hebben met onenigheid over de kwaliteit van de levering of daarmee samenhangende zaken. In zulke gevallen proberen wij te bemiddelen en tot een voor beide partijen aanvaardbaar compromis te komen.
 • Geen enkele reactie
  Uiteraard kan het ons net zo vergaan als u en krijgen ook wij ook geen enkele respons. In zulke gevallen gaan wij over tot juridische incasso.

Persoonlijke kennismaking

Net zo goed als wij de dialoog aangaan met de debiteuren van onze relaties, maken we ook graag eerst persoonlijk kennis met nieuwe opdrachtgevers. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Baarn. Met evenveel plezier komen wij uiteraard ook graag bij u langs.

Bel ons gerust of maak een afspraak via de website. Wij ontmoeten u graag.

Incasso uitbesteden?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw incasso en wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken.

+31 (0)35 541 1201

 

Of laat ons u bellen:

 

Terugbelverzoek >

Sla ook de juiste toon aan...

Wij zijn trots op de jarenlange samenwerking met ondermeer onderstaande relaties. Uiteraard voegen wij u graag hieraan toe.